Αρχική / Προϊόντα / Salamander / Salamander Comfort

Salamander ComfortSKU: DL_salamander

Η σειρά προϊόντων Comfort βασίζεται στο σύστημα προφίλ Salamander Streamline. Αυτό το σύστημα προφίλ παράγεται αποκλειστικά στη Γερμανία και συμμορφώνεται με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.
 
Η τεχνολογία διπλού λάστιχου στεγάνωσης με πέντε θαλάμους προσφέρει πολύ καλή θερμομόνωση και μείωση θορύβου.Η μεγάλη χαλύβδινη ράβδος ενίσχυσης εγγυάται μακροχρόνια προστασία και σταθερότητα.
 
Το πλάτος κατασκευής 76 mm και η τεχνολογία διπλής στεγάνωσης παρέχουν τη βέλτιστη θερμική και ηχομόνωση, καθώς και υψηλό βαθμό ασφάλειας. Είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτικό στο φως και τις καιρικές συνθήκες, διατηρώντας την επιφάνεια του παραθύρου ομαλή και καθαρή για πολύ περισσότερο.Το σύστημα αυτό έχει σχεδιαστεί για αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής.
 
Το υλικό υψηλής ποιότητας σε όλα τα προϊόντα της Salamander εγγυάται την ακριβή και ομαλή λειτουργία όλων των παραθύρων ανά πάσα στιγμή, εξασφαλίζοντας εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής.Το κύριο πλεονέκτημα του υλικού μας είναι η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ειδική επιφάνεια τιτανίου-αργύρου Roto - RotoSil Nano.
 
Τα παράθυρα και οι πόρτες Salamander διαθέτουν λαβές υψηλής ποιότητας από την Γερμανική εταιρία Hoppe. Η τυποποιημένη σειρά χειρολαβών μας παρέχει 3 διαφορετικά σχέδια λαβής σε πέντε χρώματα ανάλογα με το γούστο και τις προτιμήσεις σας. Όλες έχουν το πατενταρισμένο σύστημα προστασίας κατά της διάρρηξης - Secustik®.Αποτρέπει το παράθυρο να ανοίγει από έξω. Οι λαβές που έχουν το Secustik® θα αναγνωρίζονται από το τυπικό "κλικ" κατά την περιστροφή. 
 
Τα παράθυρα και οι πόρτες Comfort διατίθενται με υψηλής ποιότητας λύσεις υαλοπινάκων : 
 
  K-glass
Το ενεργειακό τζάμι K-Glass σε διπλό υαλοπίνακα προσφέρει έως και 3 φορές μεγαλύτερη θερμομόνωση σε σύγκριση με μια τυπική μονάδα γυαλιού. Η ειδική επικάλυψή του αποτρέπει την απώλεια θερμότητας και τη συμπύκνωση, αφήνοντας το φως του ήλιου να περάσει και παρέχοντας υψηλά επίπεδα διαφάνειας.
 
  4 season
Ενώ το K-Glass προσφέρει μεγάλα πλεονεκτήματα το χειμώνα, το γυαλί τεσσάρων εποχών προσφέρει εξαιρετική άνεση σε όλο το χρόνο. Η ειδική επίστρωση μειώνει την απώλεια θερμότητας από το δωμάτιο κατά τη διάρκεια του χειμώνα και αντίστροφα μειώνει την ηλιακή θερμότητα στο δωμάτιο το καλοκαίρι, διατηρώντας παράλληλα τη μέγιστη διαπερατότητα φωτός.
 
  Argon
Παρά το γεγονός ότι ο αέρας είναι πολύ καλός μονωτής, η Salamander προσφέρει υαλοπίνακες με πλήρωση Argon που έχει 34% χαμηλότερη θερμική αγωγιμότητα από τον αέρα.