Αρχική / Προϊόντα / Σετ αντικατάστασης Κλειδαριάς / Lock Genius Αυτόματο κλείδωμα πόρτας

Lock Genius Αυτόματο κλείδωμα πόρταςSKU: DL_genius

Η Lock Genius είναι μία αυτόματη μηχανική κλειδαριά αντιπανικού, η οποία κλειδώνει αυτόματα μηχανικά, (όχι ηλεκτρικά), με το κλείσιμο της θωρακισμένης πόρτας.

Η λειτουργία της κλειδαριάς γίνεται χωρίς την χρήση κλειδιού σε κύλινδρο αλλά με ειδικό tag (μπρελόκ). Δεν υπάρχει περιορισμός στα tags όπως ισχύει με τα κλειδιά στις συμβατικές κλειδαριές.

Αφαιρείται από τον επίδοξο διαρρήκτη η δυνατότητα απόπειρας παραβίασης με οποιαδήποτε διαρρηκτική μέθοδο ή εργαλεία. Ιδανική για χρήση σε πόρτες εισόδου οικοδομής ή διαμερισμάτων οικιών ή σε επαγγελματικούς χώρους όπου θέλουμε ελεγχόμενη πρόσβαση. Κατάλληλη για χώρους βραχυχρόνιας μίσθωσης (Airbnb). Αντικαθιστά εύκολα υπάρχουσα κλειδαριά θωρακισμένης πόρτας με 4 πύρους και κάτω γλώσσα. Ξεκλειδώνει άμεσα, εσωτερικά, με το πάτημα του μπουτόν και στην συνέχεια με το κατέβασμα του πόμολου. Εξωτερικά, για να επιτευχθεί το ξεκλείδωμα, προηγείται η απενεργοποίηση του αυτόματου μηχανισμού εμπλοκής της κλειδαριάς και στη συνέχεια με το πόμολο.

Η πρόσβαση στον αυτόματο μηχανισμό εμπλοκής της κλειδαριάς είναι δυνατή πολλαπλά, ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξει ο χρήστης. Γίνεται με τη χρήση τεχνολογίας RFID ή πληκτρολογίου ή της χρήσης οποιουδήποτε ελέγχου πρόσβασης (wi-fi, Bluetooth κ.ά.) Ελεγχόμενη έκδοση και ακύρωση tag (μπρελόκ) από τον χρήστη μέσω των καρτών εγγραφής και διαγραφής και τον εύκολο και ασφαλή προγραμματισμό τους. Δυνατότητα εύκολου προγραμματισμού κωδικών στο εξωτερικό πληκτρολόγιο ( αν επιλεγεί αυτός ο έλεγχος πρόσβασης). Χρήση τροφοδοτικού και μπαταρίας για απρόσκοπτη λειτουργία. Δυνατότητα εφεδρικής τροφοδοσίας από έξω ακόμα κα στην περίπτωση που η εφεδρική μπαταρία είναι χωρίς φορτίο (άδεια).